Vai Tev ir teicamas komunikācijas prasmes un Tu no sirds vēlies strādāt dzīvnieku labā? "Dzīvnieku brīvība” meklē sabiedrisko attiecību vadītāju – patstāvīgu, radošu un mērķtiecīgu komandas biedru, kas liks lietā savas prasmes, zināšanas un degsmi, lai attīstītu dzīvnieku tiesību aizsardzību Latvijā.
PAR TEVI
Tu esi darbinieks, kuru mēs meklējam, ja Tavai personībai atbilst vairums no šiem raksturojumiem:
PAR DARBU
Sabiedrisko attiecību vadītāja lomā Tu:
PAR "DZĪVNIEKU BRĪVĪBU" “Dzīvnieku brīvība” strādā, lai izbeigtu dzīvnieku ciešanas industriālajā lopkopībā, kažokzvēru audzēšanā un izklaides industrijā. Mēs uzskatām, ka dzīvnieki ir pelnījuši cieņpilnu attieksmi un dzīvi bez ciešanām, tāpēc veidojam plašu kustību dzīvnieku aizstāvībai, kuras mērķis ir panākt ilgtermiņa sociālās pārmaiņas.Mēs dokumentājam dzīvnieku ekspluatācijas apstākļus, iesaistām sabiedrību dzīvnieku aizstāvībā, virzām likumdošanas iniciatīvas un pārstāvam dzīvniekus publiskās diskusijās.
Ja Tu domā, ka esi īstais cilvēks šim darbam, tad līdz 1. decembrim sūti savu CV un motivācijas vēstuli Katrīnai Krīgerei uz e-pasta adresi katrina.krigere@dzivniekubriviba.lv!
Ziņojums par mūsu 2022. gada projektiem, darba rezultātiem un budžetu.
Aug pieprasījums un inovācijas dzīvnieku izcelsmes produktu alternatīvām. Patērētāji par 2022. gada labākajām jaunajām alternatīvām Latvijā atzinuši sojas šašliku, auzu dzērienu, musli un zefīrus...
Šobrīd Latvijā dzīvnieku audzēšanu un nonāvēšanu kažokādu ieguvei atbalsta vien 20% iedzīvotāju, savukārt neatbalsta 68% iedzīvotāju.
Sācies ikgadējais dabai draudzīgās ēšanas izaicinājums “Neapēd zemeslodi”, kurā jau piedalās vairāk nekā 8000 indivīdu un 60 dalībnieku komandas.
Rīgas mērs Mārtiņš Staķis paudis atbalstu janvāra augu valsts produktu ēšanas izaicinājumam “Neapēd zemeslodi”, norādot, ka domes pasākumos izaicinājuma mēnesī tiks pasniegti tikai veģetāri ēdieni.
Ceturtdien, 8. decembrī, sākās pieteikšanās ikgadējam izaicinājumam “Neapēd zemeslodi”, kas jau sesto gadu pēc kārtas ļauj tūkstošiem cilvēku caur daudzveidīgām receptēm iepazīt dabai draudzīgāku...